Webinar: De (pijnlijke) waarheid bij
veranderprocessen en organisatie ontwikkeling

Ben jij een organisatie adviseur, HR professional of veranderaar, dan is deze webinar voor jou!

In de maandelijkse Let’s connect online webinar nemen we je mee in hoe Let’s connect uitdagingen en problemen van grote organisaties helpt aanpakken op innoverende wijze!

Voor wie?

 • MT’s
 • HR managers / beleidsadviseurs
 • Veranderaars
 • Verandermanagement
 • en besluit bevoegden


Onderwerpen:

 • Voorkom of verhelp dat je jouw medewerkers niet mee krijgt in de organisatie veranderingen of ontwikkeling
 • Grip en inzicht voorafgaande aan bijsturing en ontwikkeling van de organisatie. 
 • Wat te doen als het binnen teams of tussen de verschillende lagen van de organisatie stroever loopt of zelfs botst?
 • Wat te doen als medewerkers te vaak de hakken in het zand zetten, klagen en/of te veel bezig zijn met randzaken?
 • Vragen uit het publiek zijn ook welkom.
 • Kosten en tijd besparen met innoverende – op deep democracy gebaseerde – Let’s connect online dialoog.

Een korte, krachtige en interactieve webinar

In ca. 30 minuten behandelen we met gerelateerde casussen:

 • Hoe je Let’s Connect kunt inzetten
 • Wat het zo uniek en effectief maakt
 • Waarom het sneller is dan andere tools
 • Wat het tot 4x goedkoper maakt dan andere tools

Antwoord op al je vragen

We proberen al je vragen te beantwoorden en waar nodig plannen we een vervolgafspraak in om de mogelijkheden te bespreken en demonstreren.

Kosteloos aanmelden en meer informatie via onderstaande link:

Cathy Venselaar (Beleidsadviseur Wijk bij Duurstede)
Cathy Venselaar (Beleidsadviseur Wijk bij Duurstede)Beleidsadviseur Team Samenleving, Wijk bij Duurstede
Lees verder
"De methodiek van ‘Deep Democracy’ waarbij meningen van de ‘minderheid’ opgehaald worden en volwaardig meetellen in het vervolg, is uiterst nuttig gebleken. De combinatie met een digitale en anonieme uitvraag bleek ideaal; uiteindelijk hebben alle teamleden hun zegje kunnen doen."​
Maurice Rojer​ (FME​)
Maurice Rojer​ (FME​)Programmamanager cao bij FME​
Lees verder
Wat we bereikt hebben met de online dialoog is meer betrokkenheid bij de voorbereiding van de inzet voor de cao-onderhandelingen. Het mooiste vond ik het diepgaander inzicht in meningen en belangen van leden op de dialoog-onderwerpen.

Als we dit niet waren aangegaan hadden we veel minder gevoel gehad voor draagvlak voor bepaalde standpunten en oplossingen.

Ik zou Let’s Connect zeker aanraden aan organisaties die met complexe collectieve belangenbehartiging en besluitvormingsprocessen te maken hebben, met name cao-processen.
Emiel Hakvoort (provincie Groningen)
Emiel Hakvoort (provincie Groningen)Teamcoach en omgevings- programmamanager bij de provincie Groningen.
Lees verder
“Let’s Connect heeft ons echt geholpen om op een effectieve manier met een grote groep medewerkers (ca. 300-400 medewerkers per ronde) de dialoog te faciliteren.

Als organisatiecoach bij de provincie Groningen ben ik voortdurend op zoek naar effectieve manieren om verbinding te creëren en de dialoog tussen medewerkers met verschillende perspectieven te stimuleren. Met Let’s Connect heb ik een waardevol instrument gevonden dat me hierbij ondersteunt.

Dankzij Let’s Connect konden medewerkers gemakkelijk en anoniem hun inbreng geven, tijd en plaats ongebonden, en inspireerden ze elkaar met de verschillende perspectieven.

De meerwaarde die Let’s Connect biedt ten opzichte van een “enquête” is de mogelijkheid voor medewerkers om gedurende de dialoog hun mening bij te stellen op basis van nieuwe inzichten die men in de 2e ronde beoordeelt.” Groningen, 2024
Jolan van den Broek (Humanitas)Lid directieteam Humanitas, 2019
Lees verder
“Eind 2019 heeft Humanitas de online dialoog van Bouckaert (Let’s Connect) ingezet met de vraag ‘wat wens je jouw organisatie toe in 2020?’. Dankzij deze dialoog zijn er waardevolle aandachtspunten naar boven gekomen die door Humanitas herkend werden zoals: aandacht voor medewerkers, werkplezier, een helder beleid en visie, stil staan bij het 75-jarig jubileum, een rustigere en positieve periode voor de organisatie. Omdat de dialoog door corona snel gedateerd was, smaakte het naar meer, vragen zoals: waar zitten onze blinde vlekken en onze blokkades, waren interessant voor ons. Ook om verder te onderzoeken wat de zwijgende minderheid nu ècht vind. En waar de overeenstemming zit. Die zit soms op een plek waar je hem niet verwacht.

Wat ik fijn vond aan de samenwerking was dat Patricia en Sandra erg grondig waren. Ze vroegen door waar het niet duidelijk was en waren zeer goed in het in kaart brengen van het probleem.”
Sjoerd Jans (Crea)Directeur Crea, november 2018
Lees verder
“Dankzij de online dialoog zijn twee grote knelpunten boven water gekomen en zijn onderwerpen als ‘onszelf beter aan afspraken houden, ons meer open stellen voor elkaar en meer spreken met elkaar’ weer op de agenda gekomen. We gaan er mee aan de slag!”
Karolien Mettens (Stad Halle)Clusterverantwoordelijke – Strategie & Coördinatie Stad Halle, oktober 2022
Lees verder
“De online Let’s Connect dialoog is erg gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat deelname op een laagdrempelige manier kan gebeuren. We hadden een mooie respons op online dialogen. De dialoog maakt het mogelijk om input van anderen te zien en mee te nemen in verdere bespreking. Via de training kregen we meer theoretische achtergrond. Het was ook een manier om hierover verder in gesprek te gaan met elkaar. We hebben opnieuw een stap verder kunnen nemen in het eigenaarschapstraject. Een duidelijke gedragen visie, van waaruit we verder kunnen groeien in eigenaarschap”.
Previous
Volgende
Sandra bouckaert lets connect
"inzicht in álle opinies van alle medewerkers binnen de organisatie, voor draagkracht bij besluitvorming en meer verbinding"
Sandra Bouckaert
Deep Democracy Mediation & Coaching, Let's Connect Facilitator en auteur

Veel voorkomende probleem thema's (casussen)

Brochure ontvangen

We sturen de brochure direct op naar het ingevulde e-mailadres.

Abonneren op de Let’s Connect E-zine

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws en artikelen van Let’s Connect in je mailbox.
Download ons nieuwste eBook!
e-BOOK

Webinar bekijken

Doe de online proefdialoog

Je krijgt van ons per e-mail toegang tot de online proefdialoog.

Demo aanvraag

Als je wil weten hoe een ‘Let’s Connect online dialoog’ werkt, vraag dan een demo aan.

Een vrijblijvende korte video- call op een tijdstip dat jou past, eventueel samen met één van je  collega’s. In een half uurtje begrijp je wat Let’s Connect voor jouw organisatie kan betekenen.