De Let’s Connect online dialoog is een diep democratisch digitaal gesprek en kan in een meeting of vergadering live worden voortgezet en verdiept. Na een online dialoog kun je, op basis van de uitkomsten nader onderzoek doen, besluiten nemen of plannen bijstellen.

Wil je deelnemen aan een proefdialoog om te ervaren hoe een dialoog werkt? Doe dan deze dialoog over het onderwerp eigenaarschap. Een dialoog bestaat uit twee rondes. In deze proefdialoog mag je deelnemen aan de tweede ronde. Benieuwd? Start dan de dialoog.

Video afspelen

Als je meer wilt weten over Let's Connect, vul dan dit formulier in en dan nemen wij op korte termijn contact met je op.

Sandra Bouckaert

Executive coach, procesbegeleider en trainer.

Met jarenlange en diverse ervaring in het begeleiden van (team)-coach-trajecten en het geven van trainingen in de overheidssector, de zorg en het onderwijs werkt Sandra sinds 2011 onafhankelijk en exclusief voor haar eigen bedrijf onder de naam Sandra Bouckaert Deep Democracy Mediation & Coaching. 

“Ik richt mij hoofdzakelijk op samenwerkings- en communicatie-vraagstukken en heb me gespecialiseerd in leiderschapstrajecten voor ‘leiders’ die (zelfstandige) teams aansturen. In deze trajecten krijgen leidinggevenden het gedachtegoed en de tools van Deep Democracy aangereikt voor het aansturen van hun teams.” 

Sandra is Deep Democracy facilitator/ instructor, Let’s Talk facilitator / instructor en Psychodramaturg. Andere methodieken waar zij mee werkt: GROW, afkomstig uit de sportcoaching en de Oplossingsgerichte methode, die verwant is aan Appreciative Inquiry. 

Thema’s waarover zij schrijft zijn: leiderschap, teamontwikkeling, team-coaching, conflict, groepsdynamica, communicatie en samenwerking.

 

CRKBO
NAP logo

Yolanda Logt

Let’s Connect adviseur

Yolanda Logt is een gepassioneerd en energiek persoon die uitdagingen niet uit de weg gaat. Zaken als (people) management, relatiebeheer, HRM, operations, sales & accountmanagement en leidinggeven zijn voor haar bekend door jarenlange werkervaring in diverse managementfuncties, als ook het onderdeel zijn van het Management Team. Zij voelt zich als een vis in het water in een zakelijke werkomgeving en weet mensen voor zich te winnen en te verbinden.

Via de Academie voor Organisatiecultuur heeft ze Sandra leren kennen en is de interesse voor deep democracy ontstaan. Yolanda heeft zowel de leergang ‘corporate antropologie’ als de leergang ‘antropologische teambegeleiding’ succesvol afgerond. Tevens heeft zij enkele trainingen gevolgd voor verdere verdieping op het gebied van coaching en deep democracy. Als adviseur van Let’s Connect Online brengt zij graag al deze kennis en ervaring in praktijk.

Fleur Rhemrev

Let’s Connect adviseur

Fleur Rhemrev-Hartgers richt zich als organisatieadviseur op het op orde brengen van de dagelijkse bedrijfsvoering bij mkb-werkgevers met als doel bevlogen een optimale klantbeleving te creëren en klantbehoud te bewerkstelligen om in bedrijf te kunnen blijven. 

Toewijding, diversiteit, inclusie en integriteit zijn hierin voor Fleur belangrijke elementen en het gedachtegoed en de werkwijzen van Deep Democracy helpen dit op inspirerende wijze in organisaties verder te verankeren. Zo biedt Let’s Connect Online organisaties de mogelijkheid om Deep Democracy ook middels een online benadering in te zetten, wat het bereik en de toepasbaarheid van Deep Democracy vergroot. 

Fleur heeft onder andere in de accountancy gewerkt, waaronder als leidinggevende binnen de afdeling Salarisadministratie. Zij heeft Bedrijfskunde, Management, Economie en Recht gestudeerd, beschikt over de Lean Six Sigma Green Belt en heeft in 2023 de opleiding Organisatiepsychologie op post-hbo niveau behaald. Daarnaast is zij zich momenteel verder aan het bekwamen op gebied van Deep Democracy door het volgen van trainingen. 
 

Brochure ontvangen

We sturen de brochure direct op naar het ingevulde e-mailadres.

Abonneren op de Let's Connect E-zine
Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws en artikelen van Let's Connect in je mailbox.
Download ons nieuwste eBook!
e-BOOK

Webinar bekijken

Doe de online proefdialoog

Je krijgt van ons per e-mail toegang tot de online proefdialoog.

Demo aanvraag

Als je wil weten hoe een ‘Let’s Connect online dialoog’ werkt, vraag dan een demo aan.

Een vrijblijvende korte video- call op een tijdstip dat jou past, eventueel samen met één van je  collega’s. In een half uurtje begrijp je wat Let’s Connect voor jouw organisatie kan betekenen.