De Let’s Connect online dialoog is een diep democratisch digitaal gesprek en kan in een meeting of vergadering live worden voortgezet en verdiept. Na een online dialoog kun je, op basis van de uitkomsten nader onderzoek doen, besluiten nemen of plannen bijstellen.

Wil je deelnemen aan een proefdialoog om te ervaren hoe een dialoog werkt? Doe dan deze dialoog over het onderwerp eigenaarschap. Een dialoog bestaat uit twee rondes. In deze proefdialoog mag je deelnemen aan de tweede ronde. Benieuwd? Start dan de dialoog.

Video afspelen

Als je meer wilt weten over Let's Connect, vul dan dit formulier in en dan nemen wij op korte termijn contact met je op.

Sandra Bouckaert

Executive coach, procesbegeleider en trainer.

Met jarenlange en diverse ervaring in het begeleiden van (team)-coach-trajecten en het geven van trainingen in de overheidssector, de zorg en het onderwijs werkt Sandra sinds 2011 onafhankelijk en exclusief voor haar eigen bedrijf onder de naam Sandra Bouckaert Deep Democracy Mediation & Coaching. 

“Ik richt mij hoofdzakelijk op samenwerkings- en communicatie-vraagstukken en heb me gespecialiseerd in leiderschapstrajecten voor ‘leiders’ die (zelfstandige) teams aansturen. In deze trajecten krijgen leidinggevenden het gedachtegoed en de tools van Deep Democracy aangereikt voor het aansturen van hun teams.” 

Sandra is Deep Democracy facilitator/ instructor, Let’s Talk facilitator / instructor en Psychodramaturg. Andere methodieken waar zij mee werkt: GROW, afkomstig uit de sportcoaching en de Oplossingsgerichte methode, die verwant is aan Appreciative Inquiry. 

Thema’s waarover zij schrijft zijn: leiderschap, teamontwikkeling, team-coaching, conflict, groepsdynamica, communicatie en samenwerking.

 

CRKBO
NAP logo

Yolanda Logt

Let’s Connect adviseur

Yolanda Logt is een gepassioneerd en energiek persoon die uitdagingen niet uit de weg gaat. Zaken als (people) management, relatiebeheer, HRM, operations, sales & accountmanagement en leidinggeven zijn voor haar bekend door jarenlange werkervaring in diverse managementfuncties, als ook het onderdeel zijn van het Management Team. Zij voelt zich als een vis in het water in een zakelijke werkomgeving en weet mensen voor zich te winnen en te verbinden.

Via de Academie voor Organisatiecultuur heeft ze Sandra leren kennen en is de interesse voor deep democracy ontstaan. Yolanda heeft zowel de leergang ‘corporate antropologie’ als de leergang ‘antropologische teambegeleiding’ succesvol afgerond. Tevens heeft zij enkele trainingen gevolgd voor verdere verdieping op het gebied van coaching en deep democracy. Als adviseur van Let’s Connect Online brengt zij graag al deze kennis en ervaring in praktijk.