De Let’s Connect online dialoog is een diep democratisch digitaal gesprek en kan in een meeting of vergadering live worden voortgezet en verdiept. Na een online dialoog kun je, op basis van de uitkomsten nader onderzoek doen, besluiten nemen of plannen bijstellen.

Wil je deelnemen aan een proefdialoog om te ervaren hoe een dialoog werkt? Doe dan deze dialoog over het onderwerp eigenaarschap. Een dialoog bestaat uit twee rondes. In deze proefdialoog mag je deelnemen aan de tweede ronde. Benieuwd? Start dan de dialoog.

Video afspelen

Als je meer wilt weten over Let's Connect, vul dan dit formulier in en dan nemen wij op korte termijn contact met je op.

Sandra Bouckaert

Executive coach, procesbegeleider en trainer.

Met jarenlange en diverse ervaring in het begeleiden van (team)-coach-trajecten en het geven van trainingen in de overheidssector, de zorg en het onderwijs werkt Sandra sinds 2011 onafhankelijk en exclusief voor haar eigen bedrijf onder de naam Sandra Bouckaert Deep Democracy Mediation & Coaching. 

“Ik richt mij hoofdzakelijk op samenwerkings- en communicatie-vraagstukken en heb me gespecialiseerd in leiderschapstrajecten voor ‘leiders’ die (zelfstandige) teams aansturen. In deze trajecten krijgen leidinggevenden het gedachtegoed en de tools van Deep Democracy aangereikt voor het aansturen van hun teams.” 

Sandra is Deep Democracy facilitator/ instructor, Let’s Talk facilitator / instructor en Psychodramaturg. Andere methodieken waar zij mee werkt: GROW, afkomstig uit de sportcoaching en de Oplossingsgerichte methode, die verwant is aan Appreciative Inquiry. 

Thema’s waarover zij schrijft zijn: leiderschap, teamontwikkeling, team-coaching, conflict, groepsdynamica, communicatie en samenwerking.

 

CRKBO
NAP logo

Enneke Gorter

Let’s Connect adviseur

Enneke Gorter heeft jarenlange ervaring binnen HR advies en is werkzaam geweest voor zowel de commerciële sector als het onderwijs. Ze heeft diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van human resources, coaching, groepsdynamica en Deep Democracy.

Via het gedachtengoed van Deep Democracy, waarbinnen de wijsheid van de minderheid centraal staat, hebben Sandra en zij elkaar leren kennen.

Enneke ondersteunt Sandra bij het uitzetten van de Let’s Connect dialogen, de adviesgesprek-ken en het maken en terugkoppelen van de rapportages.